AgendaNieuws

Beweegevenement: Iedereen kan sporten

Uitnodiging beweegevenement MVO de Siggels: ‘Iedereen kan sporten’

MVO de Siggels heeft in samenwerking met voetbalvereniging SVI de afgelopen jaren hard gewerkt om het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van de vereniging op de kaart te zetten. In onze ogen is dat goed gelukt!
Door middel van bijdragen van fondsen en een investering die de vereniging met eigen gelden en inzet van vrijwilligers heeft geleverd kunnen wij trots melden dat het clubhuis klaar is voor de toekomst. Het clubhuis is nu meer dan enkel een voetbalkantine en dient inmiddels als buurthuis voor de wijk Zwolle Zuid. Er vinden al diverse bijeenkomsten en (sport)evenementen plaats en we zijn klaar om dit te vieren. Dit willen we doen samen met u!

Wijkbewoners met daarbij bijzondere aandacht voor onze kwetsbare medemens en zorg- en welzijnsorganisaties worden uitgenodigd om deel te nemen aan het beweegevenement op 26 september 2019, op sportcomplex de Siggels, IJsselcentraleweg 9.

De dag zal bestaan uit een divers sport- en beweegaanbod met voor ieder wat wils. In de ochtend zullen we voornamelijk gericht zijn op het buitenaanbod waarbij men zich kan inschrijven voor een vijf tegen vijf voetbaltoernooi, honkbal, volleybal, korfbal en tennis. Tegelijkertijd vinden er binnen activiteiten plaats als koersbal, showdown (voor blinden en slechtzienden) en diverse andere laagdrempelige activiteiten.
In het middagprogramma is er voornamelijk aandacht voor seniorensport en walking footbal, als ook sporten door middel van nieuwe technologische snufjes. Embedded Fitness zal hier een presentatie verzorgen waaraan u uiteraard kunt deelnemen. Ook nu zijn er genoeg andere activiteiten uit te voeren, zoals Virtual Reality, spellen op de belevenistafel en zal het voetbal, honkbal, korfbal en het tennis ook beschikbaar zijn om aan deel te nemen.

Deelname aan het programma is GRATIS. Op het voetbaltoernooi na ‘HOEFT’ U ZICH NIET in te schrijven en kunt u op de dag zelf kijken aan welke activiteit u wilt deelnemen.

Inschrijving stellen wij echter op prijs zodat wij weten met hoeveel deelnemers wij rekening kunnen houden. Inschrijven voor de lunch dient ten alle tijden via de link op de website te geschieden. Hiervoor rekenen wij € 2,50 per persoon. Koffie, thee en kraanwater zal de gehele dag GRATIS beschikbaar zijn in het clubhuis. Overige consumpties dienen aan te bar te worden afgerekend.

Inschrijven en aanmelden voor het evenement kan via deze link

De activiteiten zijn voor iedereen van 18 jaar en ouder toegankelijk en geschikt. De spelbegeleiders zorgen ervoor dat de activiteiten veilig worden aangeboden en voor iedereen goed en op een leuke manier zijn uit te voeren.

We hebben gekozen voor donderdag 26 september omdat dit aansluit op de Nationale Sportweek. Deze dag staat in het teken van ‘iedereen kan sporten’. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen ons te richten op een doelgroep waarvoor sporten niet altijd vanzelfsprekend is. We nodigen wijkbewoners uit om deel te nemen, evenals zorg- en welzijnsorganisaties die in contact staan met een doelgroep mensen die niet altijd aansluiting kunnen vinden bij een reguliere sportvereniging. Geïnteresseerden en een ieder die zich welkom voelt zijn dat ook! Doet u mee?

Voor meer informatie kunt u zich richten tot info@mvodesiggels.nl

Tot ziens op Sportpark de Siggels!


Onderstaand de link naar de flyer. Voelt u zich vrij om deze te delen met anderen en/of binnen uw organisatie

MVO flyer Beweegevenement nw