Nieuws

Een dag om naar uit te kijken

Een dag om naar uit te kijken

 

Beste heer, mevrouw,

‘Een dag om naar uit te kijken’. Dat is wat we alle mensen in Zwolle (Zuid) gunnen. Dat iedereen volop mee kan doen met wat Zwolle te bieden heeft. We willen ons daarbij graag ook richten op de oudere (en soms eenzame) inwoners van Zwolle Zuid. We willen in kaart brengen wat zij in Zwolle Zuid écht willen. We richten ons ook op de senioren die nu nog niet actief zijn of nog werkzaam zodat er een passend aanbod is zodra zij daar aan toe zijn. Daarna zetten we deze ´wil´ om in ´doen´.

Voetbalvereniging vv SVI is een voetbalvereniging in Zwolle Zuid. Het clubhuis is recent omgebouwd naar een sportief buurthuis. Op dit moment worden er verschillende bewegingsactiviteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld Seniorensport en Walking football maar ook fietslessen en er worden maaltijden georganiseerd volgens het concept ‘wereldkeuken’. Er worden activiteiten georganiseerd, maar ruimte om gezellig een kop koffie of ander drankje te drinken is net zo belangrijk.

Om ons aanbod zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de behoefte willen we in gesprek met ouderen uit de wijk Zwolle Zuid. Zo komen we te weten of het aanbod daadwerkelijk aansluit bij deze behoefte of dat we iets moeten aanpassen of heel iets anders moeten organiseren.

Om te weten wat de (sport- en beweeg)behoeftes zijn in Zwolle-Zuid willen we u vragen mee te werken aan een korte enquête. Afhankelijk van hoe uitgebreid u de antwoorden invult zal dit maximaal een paar minuten van uw tijd in beslag nemen. Klik hiervoor op de volgende link. https://nl.surveymonkey.com/r/KYMMP58

Daarnaast willen we met een groep mensen van 58 jaar en ouder ook echt in gesprek. Dit gesprek vindt plaats op donderdag 24 januari om 10.00u in het clubhuis van vv SVI, aan de IJsselcentrale 9 op sportpark de Siggels. Wilt u deelnemen aan dit gesprek, neem dan contact op met Marcus Jan Schiere (via: 06-46480690 of info@mvodesiggels.nl) of laat uw gegevens achter in de enquête.

Alvast bedankt voor uw medewerking en hopelijk tot ziens op sportpark de Siggels!