AgendaNieuws

Gezond wandelen in Zwolle Zuid

Als ‘spin off’ van de Diabetes Challenge is een aantal wijkbewoners uit Zwolle Zuid wekelijks aan het wandelen. Zij nodigen alle ge├»nteresseerden uit om hier aan deel te nemen. Wandelen is gewoon goed voor de fysieke gesteldheid van de deelnemers, of dat nu gemeten wordt of niet, of daar nu professionals bij meelopen of niet, of het georganiseerd of ongeorganiseerd is. Dat maakt allemaal niet uit! Daarnaast ben je door samen te wandelen in contact met anderen en dat is weer goed voor de emotionele gezondheid en het algeheel welzijn van de wandelaar.

Wij nodigen daarom iedereen uit die kennis wil maken met dit wandelen, om bij elkaar te komen op donderdag 6, 13 en 20 juni 2019 om 19:00 uur in het buurthuis van v.v. SVI. (sportpark de Siggels, IJsselcentraleweg 9 in Zwolle (Zuid)).

Afhankelijk van het aantal deelnemers en de fysieke gesteldheid van de deelnemers (welke afstand kan een wandelaar aan?) worden routes beschikbaar gesteld en wordt er met elkaar gewandeld. Op basis van de ervaringen in deze drie weken wordt besloten hoe het programma wordt vormgegeven in de hierop volgende weken.
Deelname is voor eigen risico, net als het verzorgen van wandelkleding, eventueel regenkleding, goed schoeisel en verlichting indien er in het donker wordt gewandeld. De verdere organisatie wordt opgepakt door de huidige wandelaars met medewerking van de nieuwe deelnemers.

Vind u dit interessant? Neem dan contact op via info@mvodesiggels.nl of 0646480690. Graag tot ziens op de donderdagen in juni!

Namens de organiserende wijkbewoners, een vriendelijke groet. Marcus Jan Schiere