AgendaNieuws

Meer doen met minder geld

In het clubhuis van v.v. SVI wordt de komende maanden een cursus: ‘Meer doen met minder geld’ georganiseerd. Onderstaand meer informatie en de mogelijkheid om u zich voor deze cursus aan te melden. Poster meer doen met minder geld

————

Wij Joëlla Fieman en Gerrie Brommer zijn ervaringsdeskundige vrijwilligers die de afgelopen 3 jaar de cursus meer doen met minder geld hebben ontwikkeld.

Het doel van de cursus is om deelnemers handvatten te geven om zelf meer overzicht over en grip en invloed te krijgen op hun financiën.

Hierdoor kunnen ze aan het eind van de cursus betere keuzes maken. De deelnemers hebben een actieve rol in hun eigen leerproces d.m.v. opdrachten, huiswerk en eigen inbreng. Tevens stellen we deelnemers in staat op een positieve manier een netwerk aan te leggen. Zo bieden we de mogelijkheid aan cursisten om na afloop van de cursus vrijwilligerswerk bij ons te doen of aan te sluiten bij de oud cursisten groep.

De cursus is ingedeeld in 9 lessen die om de week gegeven worden.

Les 1 kennismaken en introductie
Les 2 de balans opmaken
Les 3 vaste lasten
Les 4 eten en drinken
Les 5 feest vakantie vrije tijd
Les 6 zorgen voor jezelf
Les 7 klussen tuin en electra
Les 8 vervoer
Les 9 durf te vragen

De nieuwe cursussen starten op dinsdag 18 september in Zwolle Zuid in sportpark de Siggels en op vrijdag 21 maart in dieze in de Terp. Vooraf hebben we met iedereen een kennismakingsgesprek. Opgeven kan via ons mailadres en de cursus data staan ook al op onze website.

U bereikt ons via: meerdoenmetmindergeld@gmail.com en/of tel: 06-2714 7911

Meer info: www.meerdoenmetmindergeld.nl