Nieuws

Nieuws van de Sportbso

Hallo!

In mei 2018 is de Sportbso Doomijn van start gegaan in het mooie buurthuis van voetbalvereniging SVI. Vanuit ons een artikel om jullie op de hoogte te houden van wat wij zoal doen, zodat jullie hier een beter beeld van krijgen.

De afgelopen periode zijn wij met verschillende sporten bezig geweest. We bieden elke middag een sport aan, waar we drie weken achtereenvolgens met de kinderen mee bezig gaan. Zo worden er meerdere sporten behandeld, ook in samenwerking met de verschillende sportverenigingen. De afgelopen weken hebben wij bijvoorbeeld volleybal, honkbal en frisbee aan bod laten komen. Kinderen vanaf 8 jaar zijn hier welkom, ongeacht op welke school ze zitten, op voorwaarde dat ze zelfstandig met de fiets naar de BSO kunnen komen.
Vanuit de BSO kunnen kinderen zich omkleden en naar hun voetbaltraining gebracht worden. Wanneer jullie vragen hebben of gewoon eens een kijkje willen nemen. Loop gerust eens naar binnen, wij zijn aanwezig op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddagen van 14.15 – 18.15.

Doomijn Sportbso – IJsselcentraleweg 9a
bso.ijsselcentraleweg9@doomijn.nl