Nieuws

Update MVO activiteiten

Beste deelnemer aan het sportaanbod van MVO de Siggels,

Bijzondere tijden… Met in het bijzonder voor de deelnemers aan onze activiteiten wellicht ingrijpende maatregelen en vervelende situaties.
Waar wij veel werken met de senioren doelgroep en kwetsbare doelgroep treffen deze maatregelen ons ook direct en hebben we ervoor gekozen heel even afstand te nemen en niet te direct, wellicht in paniek, te reageren. Echter, we betreuren het feit dat onze deelnemers nu niet meer kunnen samenkomen bij de door ons georganiseerde activiteiten. Tot 28 april zal dit zeker het geval zijn, grote kans dat het langer gaat duren.

Wij beraden ons momenteel op te ondernemen stappen. Daarvoor wensen we ook graag uw input. Mocht er iets zijn waarvan u vindt dat het onze aandacht behoeft, laat het alstublieft weten via info@mvodesiggels.nl

Wij verzamelen alle input en zullen daarop reageren zodra we er een plan voor hebben gemaakt en uiteraard indien wij er überhaupt iets mee kunnen. Als voorbeeld kunt u denken aan het online organiseren van bijeenkomsten tussen onze deelnemers, via Whatsapp, Teams of andere kanalen zodat we de regelmaat en contacten kunnen behouden. Wellicht online koffiedrinken of zelfs online toch nog wat bewegingsactiviteiten samen ondernemen indien gewenst.

Wat we nu praktisch al wel kunnen doen is het doorzetten van bijgevoegde informatie vanuit samenwerkingspartner Wijz over de ‘Samen Ouderen Kletslijn’. Wellicht heeft u er iets aan, dan wel, kan iemand uit uw omgeving er iets aan hebben. Voelt u zich vrij het te verspreiden.

Wij zien uw input graag tegemoet en wensen u uiteraard het allerbeste. Hopelijk tot snel in goede gezondheid!

 

Met een vriendelijke groet namens Stichting MVO de Siggels.