AgendaNieuws

Vanaf 27 augustus: Maatschappelijke participatie bij v.v. SVI

Sinds mei 2018 draait op sportpark de Siggels het maatschappelijke participatie project in samenwerking met MVO de Siggels. Dit is bedoeld voor mensen uit Zwolle, en in het bijzonder de wijk Zwolle Zuid. Hier wordt een plek geboden waar iedereen welkom is voor onderlinge nieuwe contacten. Er is ruimte voor een kop koffie, goed gesprek en er worden mensen begeleid richting deelname aan de maatschappij. In het bijzonder schenken wij aandacht aan sport en bewegen. Een gediplomeerde trainer biedt verschillende activiteiten aan waarmee mensen ‘in beweging’ worden gebracht. Naast het sporten zijn er ook mogelijkheden om klussen uit voeren op het sportpark in samenwerking met de trainer. Niks is verplicht, alles is vrijblijvend, iedereen is welkom voor een kop koffie.

Maatschappelijk Actief

Een voetbalvereniging is een groot bedrijf waarin bijna alle aspecten van de samenleving terugkomen. Van ontmoeten en verbinden tot werkzaamheden in (groen)onderhoud, toernooien en evenementen, sociale media of bijvoorbeeld bestuursfuncties. Voor een ieder is hier iets te doen binnen de eigen interesses. Wij nodigen deelnemers uit en begeleiden ze om op zoek te gaan naar een functie waarin ze zelf tot hun recht en plezier komen. Een functie waarin zij actief betrokken kunnen zijn binnen de maatschappij

Sportief actief

Naast maatschappelijke betrokkenheid bieden we vooral de mogelijkheid om in beweging te komen. Van een potje darten of biljarten, fitness of voetbal, tot wandelen of kaarten. De trainer zorgt voor een passend aanbod voor alle deelnemers.

Actief bezig zijn in een plezierige beweegomgeving zal leiden tot hernieuwde energie wat weer kan bijdragen aan een gezonder en fitter gevoel gedurende de dag. We zijn ervan overtuigd dat het mensen weer zal aanzetten tot een gezondere leefstijl met alle positieve gevolgen die dat met zich mee brengt.

Wie, wat, waar, wanneer?

  • Mensen uit Zwolle (Zuid) die actief bezig willen zijn
  • Sportieve en maatschappelijke activiteiten om in beweging te komen
  • Sportpark de Siggels, IJsselcentraleweg 9, Zwolle
  • Elke dinsdag en donderdag tussen 9:00 en 13:00
  • Vanaf maandag 23 juli hebben wij vakantie. Vanaf 27 augustus zijn wij weer aanwezig. In de tussentijd is v.v. SVI druk met de verbouwing van het clubhuis en zullen er GEEN activiteiten worden aangeboden.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt, wil je meer informatie of zie je mogelijkheden voor jezelf of voor een ander om aan dit project deel te nemen? Neem dan vrijblijvend contact op met Marcus Jan Schiere (info@mvodesiggels.nl / 0646480690)

Een overzicht van de verschillende taken is hieronder te vinden

diverse klussen

groenonderhoud

horeca en promotie

schoonmaak

toezicht

uitleen

verzorging trainingsmateriaal

Uiteraard ben je ook welkom om vrijblijvend binnen te stappen voor een kop koffie, kennismaking of om de sfeer te proeven, vanaf dinsdag 15 mei.
Tot ziens op sportpark de Siggels?