Nieuws

Walking Footbal bij v.v. SVI in samenwerking met ZAC

Op de foto ziet u Gerrit Otten. Een voormaling, huidig en toekomstig lid van v.v. SVI. Jarenlang heeft Gerrit gevoetbald bij v.v. SVI, waarvan ook een aantal jaren in het eerste elftal van de club. Hoewel hij altijd betrokken is gebleven bij de vereniging was voetballen niet meer mogelijk. Tot aan eind vorig seizoen!

In juni en juli hebben er op de Siggels diverse Walking Footbal activiteiten plaatsgevonden, ook wel bekend als Old Stars. Op 5 dinsdagochtenden werd er kennisgemaakt met de sport en de beleving spatte er van af! Het was voor de oud voetballers best weer even wennen. Simpele oefenvormen van vroeger gaan nu niet meer zo soepel als eerst. Gelukkig was het na een beetje oefenen al een stuk beter en konden we elke keer afsluiten met een leuke eindpartij Walking Footbal. De naam zegt het al; men mag niet rennen.
Zo zijn er nog wel een paar spelregels die deze voetbalvariant iets anders maken dan het bekende spel van 11 tegen 11 op een groot veld. De regels zijn allemaal in het leven geroepen om de veiligheid van de deelnemers te waarborgen en er voor te zorgen dat iedereen op zijn eigen niveau toch nog lekker mee kan doen met het spel. De deelnemers waren enthousiast en hebben aangegeven graag deel te nemen in het komende seizoen.

Vanaf september 2018 zullen we weer starten. We hebben nu gelukkig al zes spelers maar er kunnen altijd nog spelers bij! Daarbij is het handig als je al ervaring hebt met voetbal maar dit is absoluut geen vereiste. Immers, de gezelligheid voor en na afloop van de training is net zo belangrijk als het sporten zelf. Het is een mooie manier om samen te komen en te genieten van het sporten in de buitenlucht. Doet u ook mee?

Voor meer informatie en beeldmateriaal van de afgelopen activiteiten, klik op onderstaande links

Uitnodiging Walking Footbal

Videobeelden van Walking Footbal in Zwolle Zuid

Videobeelden Walking Footbal Zwolle

Binnenkort zorgen we voor meer informatie maar wilt u nu al weten of Walking Footbal iets voor u, uw partner, vader, moeder, opa of oma is? Laat dan van je horen via onderstaande contactgegevens.

Tot ziens in september op de Siggels!

Marcus Jan Schiere
info@mvodesiggels.nl
0646480690