AgendaNieuws

Wat beweegt u in Zwolle Zuid?

Elke donderdagochtend in juli 2019 staat in het teken van senioren in Zwolle Zuid, met als thema: “Wat beweegt u in Zwolle Zuid?

In een mooie samenwerking tussen Wijz Welzijn en SportService Zwolle wordt een programma geboden voor senioren en achterhalen we de vragen en wensen die er leven bij deze inwoners in Zwolle Zuid. 4 en 11 juli zal tussen 9:30 en 11:30 het buurthuis van v.v. SVI hiervoor als locatie dienen.
We vullen de ochtend met een kop koffie en een gesprek maar voornamelijk toch met ‘beweging’! De bezoekers krijgen onder andere┬áde mogelijkheid om kennis te maken met de digitale beleeftafel en met Virtual Reality. Daarnaast zal de nieuwe koersbalmat in gebruik worden genomen evenals de showdown-tafel, een soort tafelvoetbal speciaal voor blinden en slechtzienden. De dartboarden en de biljarttafel zijn beschikbaar voor gebruik, er is de mogelijkheid om te tafeltennissen. Buiten zal een divers sport- en beweegaanbod afgestemd op senioren plaatsvinden en is er ook de mogelijkheid om deel te nemen aan Walking Footbal.
We zijn er van overtuigd hiermee een interessant aanbod te bieden voor alle deelnemers, op elk niveau, en zijn dus in het bijzonder benieuwd naar wat er nog mist in de wijk en of en hoe wij daaraan invulling kunnen geven. Uiteraard in samenwerking met de betrokken en nieuw te betrekken partners.

Komt u ook? U bent welkom op 4 en 11 juli tussen 9:30 en 11:30 aan de IJsselcentraleweg 9. Tot ziens!?